Значението на редовното актуализиране на вашия уебсайт

Значението на редовното актуализиране на вашия уебсайт

Вашият бизнес е важен за вас и Вие искате клиентите ви да знаят това. В необятната интернет мрежа, при разглеждането на уеб сайтовете,  потребителите често се водят от първоначалните си впечатления, първосигнално привлечени и повлияни от визуалното представяне и яснота при подредбата на заглавия, насочващи към стойностно и актулано съдържание и приятно за очите оформление. Скучен и труден за навигация уебсайт може да накара клиентите да се отдръпнат, преди те да разберат какво се представя в услугите в уеб сайт. Искате да сте сигурни, че сте избрали най-ефективната стъпка напред, когато търсите нови клиенти. Актуализирането на вашия уебсайт е един от най -важните начини да постигнете това за вашия бизнес.

Първите три неща, върху които трябва да се съсредоточите, когато актуализирате уебсайта си, са:

- Поддържайте съдържанието си свежо
- Актуализиране на дизайна на вашия уеб сайт
- Актуализиране на защитата на вашия уебсайт


Периодично развивайте и поддържайте актуално съдържанието на уебсайта си

Актуализирането на съдържанието на уебсайта Ви е от изключителна важност за развитието и класирането при търсенето на Вашите услуги и това може да помогне на Вашия бизнес по няколко начина. По-доброто съдържание ви дава повече трафик Актуализирането на съдържанието на вашия сайт помага за изграждане на доверие между вас и вашите клиенти. Най -вероятно клиентите разчитат на вашия сайт за полезна информация на какъвто и пазар да се намирате. Актуализираната информация също помага за изграждането на авторитет на домейна. Обяснението на домейна, накратко обяснено, е колко авторитет по конкретна тема е вашият уебсайт. Например Wikipedia.org има един от най -високите авторитети на домейна, защото съдържанието му винаги е добре проучено, прегледано от редакторите и не се разсейвате с грозни или несвързани реклами. Google държи на това с голямо уважение, когато се опитва да съпостави заявките за търсене с полезна и подходяща информация. Посещавали ли сте някога уебсайт, който е с авторски права от 2014 г., а последната публикация в блога също е на години? Кара ли те да се чудиш дали все още работят или продължават да обслужват твоя район? Като остаряло съдържание на вашия сайт, споменавайки неща като старо местоположение на вашия бизнес или несъвременни технологии, може да се възприеме от потенциалните ви клиенти, че вашият бизнес не е в крак с най-новите тенденции. Всеки път, когато клиент прочете съдържание на вашия сайт, което го кара да „изчакайте, не разбирам това“ или „изчакайте, това не е наред“, вие нарушавате доверието си.

Стратегия за съдържание на ключови думи

Друга много важна част за актуализиране на вашия уебсайт са вашите ключови думи. Наличието на страници на вашия уебсайт, които говорят за конкретна тема, е полезно само ако са споменати ключовите думи. Когато вие поставяте с приоритет определени ключови думи за търсене от посетители и водещи до Вашата страница, търсачките и особено Google взимат в предвид с голяма значимост дали ключовите думи, се срещат в цялостото съдържание, заглавията и смисъла на представения текст. Например, ако вашата компания предоставя ремонт на климатик, тогава трябва да имате страница на уебсайта си, посветена на ремонт на климатик. Бизнесът може също да използва специфични за града страници, за да им помогне да бъдат намерени на определени градски пазари, като Raleigh, Durham или Cary, NC.
Необходимо е периодично проверяване и водене на статистика дали уеб сайтът наистина се позиционира добре при желаните важни за вас ключови думи, да се сравняват и да се подобряват и актуализират в описанията във Вашия уеб сайт. Важно е ключовите думи на уебсайта Ви да са свежи, както и съдържанието. Може би сте се разширили в друг град през последните няколко години или продавате нов продукт или услуга. Ако не актуализирате фокуса на ключовите си думи, ще продължите да получавате трафик за първия си град и услуга, но не и за новите си.

 

Актуализиране на дизайна на вашия уебсайт

Много фирми се фокусират само върху съдържанието и интернет маркетинга, но не успяват да се справят с дизайна и навигацията на своя уебсайт. Някои от нещата, които трябва да избягвате на вашия уебсайт, включват трудна навигация, цветове, които са или твърде скучни, или твърде неприятни, и ненужно дълги форми за контакт с клиенти. Всички тези неща могат да доведат до уебсайт, който да отклонява клиентите, дори ако съдържанието ви е на първо ниво.

Удобен за мобилни устройства уеб дизайн

В съвременната интернет мрежа за търсене,  60% от уеб трафика сега идва от мобилни устройства като Android телефони и таблети,  iPhone, iPad . Това означава, че ако вашият уебсайт не е удобен за мобилни устройства и не е адаптиран за удобно гледане на по-малък екран, може да пропуснете над половината от потенциалните си клиенти.

 

Имайте предвид целевия пазар

Дизайнът на уебсайт трябва да се фокусира върху нуждите на целевия клиент. Това означава предоставяне на лесно достъпно, ангажиращо съдържание, което идеалният клиент на целевия ви пазар ще бъде полезен. Това също означава, че уебсайтът в крайна сметка е фокусиран върху превръщането на тези посетители в клиенти. Целевият ви пазар може да се промени с течение на времето, когато разширявате бизнеса си, наемате нови служители или инвестирате в нови инструменти, така че не забравяйте да адаптирате съответно съдържанието на уебсайта си.

 

Актуализиране на сигурността на вашия уебсайт

В наши дни сигурността трябва да бъде един от основните приоритети за големи и малки предприятия. Чуваме твърде често за големи компании, които са хакнати, компрометираща информация, като например кредитни карти или номера на социални осигуровки на своите клиенти. Това води до липса на доверие и също наранява бизнеса - клиентите могат да изберат да отидат при конкурентите си в страх, че тяхната информация може да бъде компрометирана отново.

Изберете защитена платформа за уебсайтове

Една от основните причини уебсайтовете да бъдат хакнати е поради уязвимостта в рамката и платформата, на която е изграден техният уебсайт. WordPress е не само една от най -лесните за използване платформи, но е и един от най -сигурните сайтове за изграждане на вашия бизнес.
Нови версии излизат на всеки няколко месеца за WordPress, а софтуерът е лесен за актуализиране до най -новата версия. Практически във всяко ново издание на WordPress има вградени функции за сигурност. Те забелязват уязвимостите и подобряват софтуера си, преди проблемите да засегнат вашия уебсайт. Уебсайтовете, които остават на по -стари версии на WordPress, са по -склонни да бъдат хакнати, тъй като хакерите могат да разберат в коя версия на WordPress е вашият уебсайт и да пробият път през задни врати.


Страната и животът ни се движат с най-новото и най -доброто. Харесва ни нещата да бъдат нови, освежаващи и актуални. Ако нашата култура се движи по този начин, защо вашият уебсайт да е остарял и остарял?

Нуждаете се от помощ, за да поддържате уебсайта си сигурен и актуален?
Ние може професионално да Ви съдействаме за поддръжка и развитие на Вашия уеб сайт!

Свържете се с нас >>

Туристическа агенция Четири Посоки БГ, Пловдив, Почивка в Гърция, Почивка в Египет, Почивка в Турция, екзотични дестинации
Почивка в Гърция, Почивка в Египет, Почивка в Турция, екзотични дестинации