Услуги

Видове услуги

Предлагаме професионална изработка на уеб сайтове и онлайн магазини, цялостни решения за уеб и графична реклама на Вашата дейност - изграждане на Вашето рекламно и интернет представяне чрез уеб сайт за Вашия бизнес, графичен дизайн за Вашата брандинг визия - графична и принт реклама, уеб програмиране с бази данни.

При изработването на уеб сайт, лого или графична реклама - подхождаме винаги с предварително обстойно проучване на тематиката и спецификите на дейността и конкретните услуги и продукти, за да планираме и изготвим подходящо идейно и дизайнерско решение. А в процеса на работата влагаме професионално отношение, творческо вдъхновение и индивидуалност за всеки проект за да реализираме цялостно качествен продукт, който успешно да работи за рекламата и привличането на нови клиенти за съответната дейност.


При изграждане на уеб сайт за ново стартираща дейност е най-добре и полезно за цялостната рекламна стратегия,
когато се съчетава изработката на уеб сайт с дизайн и изработка на лого и графичен дизайн на принт реклама и материали в единен стил и брандинг визия.

Не се колебайте да ни потърсите
за Вашия нов уеб сайт и
рекламно представяне!

info@velinda-style.com

0894 412865

 

Туристическа агенция Четири Посоки БГ, Пловдив, Почивка в Гърция, Почивка в Египет, Почивка в Турция, екзотични дестинации
Почивка в Гърция, Почивка в Египет, Почивка в Турция, екзотични дестинации