Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове Пловдив, онлайн магазини, изработване на сайт

Уеб дизайн и изработка
на уеб сайтове и онлайн магазини

В уеб студио "Велинда Стил" изпълняваме професонално планиране, изработване на дизайни и програмиране на уеб сайтове и онлайн магазини за различни насоки на приложение.
Имаме развита специализирана практика в сферата на уеб дизайн, програмиране и цялостна разработка на уеб сайтове с различно предназначение.

Изготвяме нашите уеб сайтове по актуални технологии, дизайни и тенденции за сферата на уеб реклама, за да бъде Вашия уеб сайт модерен и стилен с привлекателна визия за да привлича интереса на клиентите, но и с качествено оформено съдържание за да задържи интереса на потребителите и да ги превърне във Ваши бъдещи клиенти.

Вярваме, че всяки бизнес трябва да се отличава със своята индивидуалност, тематичен стил и брандинг визия, която потребителите да харесат и запомнят. Затова за всеки проект за уеб сайт, ние обсъждаме проекта с клиента, за да се запознаем по-обстойно с предназначението на уеб сайта, идеята на клиента и особеностите на дейността, услугите и целите на рекламата, за да можем да вникнем в тематиката и по-пълноценно  да предложим подходящо идейно решение за тематичен дизайн за съответната дейност.

Изработка на уеб сайтове Пловдив, онлайн магазиниПри планирането и избора на дизайн, модел и вид сайт, ние се съобразяваме с идеята на клиента за предназначението на сайта, желаните предпочитания към визията, дали търси стандартно бизнес представяне или има проект по индивидуална идея за визия и представяне, за да съуемеем да пресъздадем, това, което ще се радва да види като резултат.

Работим с прецизност и професионален усет за постигна на цялостна естетически добра визия, която се базира на:

- много добре планирана и изградена структура с мобилна адаптивност за правилна адаптивна подредба,
- много добро професионално оформление и обработка на съдържанието с вложен умисъл  за развитие на  СЕО оптимизация
- качествено програмиране, което да допринася за правилното представяне и по-качествено оптимизиране,
както и за бързодействие и ефективност с оглед на по-добро класиране и привличане на клиентите.

Изработка на уеб сайтове Пловдив, онлайн магазини

Ние не само изработваме стандартни уеб сайтове на WordPress, но имаме специализирани познания и опит с програмиране на динамични уеб сайтове с бази данни и PHP за проекти, които изискват по-гъвкави възможности, отколкото може да бъдат интегрирани от готовите модули на платформи като WordPress. По този начин, може да създадем за Вас индивидуално програмиран уеб сайт със специфични функционалности и взаимовръзки, като например уеб сайт с динамично съдържание за представяне на жилищно разпределение за строителни компании, сайтове за недвижими имоти, туристически агенции и т.н.

Ако имате индивидуален проект, който не се вписва в стандартните модели или желаете да бъде реализиран за Вас уеб по Ваша собствена различна идея за креативен дизайн или структура на сайт, ние ще разработим за Вас уеб сайта по Вашата индивидуална идея, визия и структура!
За целта е необходимо да ни изпратите описание на Вашия индивидуален проект с посочени предпочитания към дизайна, структурата, модули и функционалности за да го анализираме и да Ви предложим решение за разработка и ценова оферта.